COACHING
BUREAU
  Algemeen Diensten Werkwijze Agenda Contact
I N Z I C H T

 • Persoonlijke begeleiding

 • Soul Retrieval, Sjamanistische sessie

 • Familieopstellingen

 • Compassietraining

 • Sjamanistische Ademsessies

 • Vrouwencirkel
 • SJAMANISTISCH ADEMWERK

  Laat doorstromen wat vast zit!  Ineens wordt ze razend. Ze sist, blaast en slaat wild om zich heen. Ik adem met haar mee en sla de drum om haar proces te ondersteunen. Langzaamaan wordt de woede minder, komen er diepe tranen en uiteindelijk verschijnt er een glimlach rond haar lippen.
  Nooit heeft ze kunnen uiten hoeveel pijn ze heeft ervaren toen haar vader stierf. Nu, jaren later, dient het zich als vanzelf aan. De woede richt zich naar haar moeder, die geen ruimte had voor het verdriet van haar dochter. Later in de sessie wordt het gemis voelbaar en krijgt ze contact met haar vader.
  Thuis zet ze een foto van haar vader neer en voelt zich verbonden met hem en daardoor meer met zichzelf. Het geeft haar kracht het leven beter aan te kunnen.


  Loop jij er ook tegenaan?

  • dat je weet dat er ergens pijn en verdriet zit, maar je komt er maar niet bij. Je weet de vinger er niet op te leggen of voelt weerstand die diepte in te gaan. Je voelt dat je nog iets te verwerken hebt waar je niet aan toekomt.
  • dat je zoekt je naar jouw richting, jouw eigenheid en al van alles hebt geprobeerd. Niets beklijft terwijl je zo er hard aan werkt.
  • dat je vast zit in een patroon wat je niet doorbroken krijgt. Je wordt er moedeloos, machteloos en gefrustreerd van. Het houdt je in zijn greep en op je plek terwijl je zo graag anders wilt.
  • dat de stemmen van je innerlijke criticus onverminderd luid en duidelijk blijven spreken, ook al zeg je nog zo vaak dat je okť bent. Hoe je het ook wendt of keert, je doet het nooit goed en bent nooit (goed) genoeg. Zelfliefde en zelfcompassie? Dat is niet voor jou weggelegd.


  Het resultaat van deze vastzittende energie?

  • Je draait in cirkels rond, glijdt af in een sudderend bestaan zonder innerlijk vuur, blij als de dag voorbij is.
  • Je voelt je een loser want je krijgt het niet voor elkaar jezelf te zijn en wordt steeds banger, je wereldje wordt kleiner en je sluit jezelf buiten.
  • Je gezondheid loopt risico omdat het niet meer stroomt in jou. Ook je bloed, lymfe, meridianen en levensenergie zijn stroperig en ruimen overbodigheden en toxines slecht op.
  • Depressie en angst loert, of misschien ben je al overspoeld. Je raakt uit verbinding met jezelf en de ander, maar voelt ook geen nut meer omdat je spirituele verbinding zich sluit.
  • Ongezonde gewoontes dringen zich op, want als je die reep chocola of dat glas wijn neemt, voel je de pijn even minder. Je weet dat het een korte termijn oplossing is, maar het voelt zo goed dat je er snel nog een neemt. Verslaving dreigt.


  Wil jij je ook authentiek en spiritueel ontwikkelen?
  Verlang jij ook naar stroming en beter leren dealen met de uitdagingen van het leven?

  Dit levert het je op:

  • In verbinding met jezelf, anderen, het grote geheel en het spirituele in het leven.
  • Meer energie en plezier
  • Creativiteit, daadkracht en levensenergie
  • Gezondheidsvoordeel omdat lichaamsstromen beter gaat werken.
  • Makkelijker ademen, zingen en meer lucht, een grotere longinhoud
  • Ontspanning in je geest en lijf, innerlijke rust
  • Meer zelfvertouwen en vertrouwen in jouw leven


  Ga dit ademwerk doen!
  De oplossing voor jouw verdriet, woede en pijn licht niet buiten jezelf, maar binnenin jou.
  In jou zit Šlles om jezelf te helen. Het ademwerk legt de brug tussen de buitenwereld en jouw binnewereld.


  Hij kwam bij mij met ongeloof in eigen kwaliteit en bijdrage in dit leven. Hij was wat onzichtbaar, alsof iets of iemand hem terug wilde houden. Toch was deze man een stille kracht, maar had daar zelf geen weet van en hield zich klein.
  Tijdens het ademen gebeurt er niet zoveel. Kijkend in zijn gezicht zie ik de innerlijke reis, langs verdriet, pijn en onmacht. Het blijkt een reis langs zijn vader en opa, maar ook een paar leraren, die allen zo hun eigen ideeŽn hadden over waar hij aan moest voldoen. Blind als zij waren voor wat hij daardoor verborgen hield. In vogelvlucht ziet hij wat hij heeft laten liggen van zichzelf.
  Als hij zijn ogen opent zie ik zijn zelfbewustzijn.
  Twee maanden later meldt hij me dat hij een nieuwe baan heeft gevonden waar hij zijn ei helemaal kwijt kan en waar gewaardeerd wordt om zijn inbreng.
   

  Hoe werk het:
  De manier van ademen noemen we vuur-ademen of trauma-ademen. Ik leer je ter plekke hoe je dit doet, het is eenvoudig. Vooraf stuur ik je wat informatie ter voorbereiding van je sessie.
  Je werkt altijd met een intentie.
  Tijdens de sessie lig je op een comfortabel matras en ik zit naast je. Je kunt zelf aangeven wat je nodig denkt te hebben van mij. Ik volg altijd mijn intuitie en met hulp van mijn krachtdier en de spirits ondersteun ik je.
  Aan het einde spreken we nog wat na en bepalen of er nog iets nodig is voor je.
  De kosten zijn het standaard uurtarief (zie tarieven) per sessie en deze duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Een enkele sessie is alleen te boeken als je al ervaring hebt met ademwerk.
  Voor drie sessies samen krijg je 10% korting. Als het ademwerk nieuw is voor je, kun je alleen per 3 sessies tegelijk boeken. Dit omdat het werk zich verdiept per keer, een eerste keer soms wat onwennig is en je zo optimaal resultaat hebt van je inzet en echt iets kunt transformeren.
  De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan het Kleine Geertekerkhof 1 in Utrecht.


  Een zachte golf van verdriet gaat door haar heen. Het lijkt alsof er steeds weer een laagje tranen komt. Dan weer is het even stil, om weer gevolgd te worden door nieuwe tranen die stromen. Met zachte klanken ondersteun ik haar proces. Soms pakt ze mijn hand even.
  Ze had geen idee dat het verliezen van haar ongeboren kindje nog zoveel tranen nodig had. Ze hadden het verwerkt zo samen, dacht ze. Ze kon een wezenlijke verbinding voelen en begrijpen dat het was zo. Later die week maakte ze een schildering ter ere en herinnering aan hun verloren kindje.

  Wie ben ik?
  In mijn opleiding tot Sjamanistisch ademwerker heb ik zelf ook een enorme reis gemaakt door mijn innerlijke wereld. Ik weet als geen ander hoe vast je kunt zitten in patronen, stemmen die niet van jou zijn en ongeloof in beterschap. Ik heb het allemaal voorbij zien komen. Ook depressie is mij niet vreemd, maar voor die zwarte donkere plekken is een bak aan licht en liefde in de plaats gekomen. Als hooggevoelig mens maak ik gemakkelijk contact met de spirits in alles om ons heen.
  Voel je welkom met alles wat er is!


  MELD JE HIER AAN
  Voor 3 sessies ineens.


  ademwerkademwerkademwerkademwerk