COACHING
BUREAU
  Algemeen Diensten Werkwijze Agenda Contact
I N Z I C H T


 • Persoonlijke begeleiding

 • Soul Retrieval, Sjamanistische sessie

 • Familieopstellingen

 • Compassietraining

 • Sjamanistische ademsessies

 • Vrouwencirkel


 • SJAMANISTISCHE SESSIE, SOUL RETRIEVAL.

  Heel worden met behulp van de spirits

  Langzaam rolt er een traan uit haar ooghoek. Ik vertel haar over de reis die ik maakte en welke beelden ik daar tegen kwam. Welke zielsdelen zich aandienden om gevonden te worden. Welke delen er klaar voor waren om terug naar huis te gaan, zich te herenigen met mijn client. Alle beelden herkent ze. Ik wist niet dat ik met mijn opa was meegegaan zegt ze. Wat hield ze van hem, ook al had ze hem nooit gekend. Zoveel dat ze met hem mee was gegaan toen hij verdronk op zee....

   

  Misschien voel je herkenning bij onderstaande?

  ·       Je voelt je al langer leeg en niet jezelf

  ·       De neiging om op anderen te leunen omdat je het zelf niet goed weet

  ·       De depressie lijkt maar niet te wijken, terwijl je alles hebt wat je hartje begeert

  ·       Ergens voel je wel dat je iets verloren hebt, wat wel bij jouw zielskwaliteiten hoort

  ·       Vermoeid sleep je je door het leven, je bent bang dat je ziek word, hebt lichamelijke klachten

  ·       Na verlies van geliefde of werk lijkt het of je niet meer op eigen kracht leven kan

  ·       Je voelt je een buitenstaander in het leven, vaak afwezig of teruggetrokken, niet echt geland op aarde

  ·       Je hebt al zoveel gezocht naar de oorsprong van je klachten, maar heling blijft uit  Ik zie hem staan als kleine jongen, bedremmeld draait hij zich weg. Nooit goed genoeg zegt hij, ik ben nooit goed genoeg. Zijn vader staat bij het huis en kijkt hem na, bewegingloos. Zo is hij het vertrouwen verloren in zichzelf en in de bedding die er voor hem is. Als ik hem uitnodig om mee naar huis te gaan kijkt hij wantrouwig. Ik heb geen thuis zegt hij. De spirithelpers overtuigen hem dat zijn thuis op hem wacht, de client verlangt naar hem. En zo laat hij zich aan de hand mee nemen, terug naar de eenheid waar hij van weg is gegaan. Hij hoort er weer bij. Lang kijkt hij me aan, als om zichzelf in te sluiten.

   

  Door een Sjamanistische sessie kun je weer herenigd worden met verloren zielsdelen. Ook zielsdelen die door anderen van je afgenomen zijn kunnen terug gebracht worden. Daarnaast kunnen er blokkades wegggenomen worden die jouw stroming in de weg staan. En wellicht dient zich een krachtdier voor je aan, die je door je leven kan gidsen en steunen. De spirithelpers staan voor je klaar om je te helpen!

  Zo kun je weer heelheid ervaren:

  ·       Je voelt je lichter en vrolijker

  ·       Je bent lang niet meer zo moe en somber, je voelt je wakker en aanwezig

  ·       In het dagelijks leven durf je weer voor jezelf op te komen en te doen wat goed voelt voor jou

  ·       Doordat je pure essentie teruggebracht is voel je vrede en vreugde, je voelt je heel

  ·       Je bent gezakt in je lichaam, zo ken je je zelf weer van toen je klein was

  ·       Zonder na  te denken weet je welke richting je op zal gaan

  ·       Je bent minder bang en voelt vertrouwen in jezelf en het leven

   

  Hoe werkt het?

  In een gecreëerde heilige en veilige ruimte vertel jij je intentie voor de sessie, wat zoek je, waar loop je tegenaan? Dan maak ik, samen met de spirithelpers voor jou een reis naar de niet-alledaagse werkelijkheid om te onderzoeken hoe je geholpen kunt worden. In deze reis ga ik op zoek naar het antwoord van de spirits, zij laten mij zien waar de spirituele oorzaak van je klachten ligt. Ik ben als een holle boom waardoorheen de informatie voor heling stroomt die ik aan jou kan doorgeven. Op diverse manieren breng ik deze heling bij jou. Jij mag rustig liggen en ontspannen.
  Met de hulp van mijn eigen krachtdieren en de spirits haal ik bij je weg wat niet bij je thuis hoort en breng ik thuis wat verloren was. Zodat je heel en vervuld van je eigen essentie weer naar huis kunt.  Je vraagt je af wat je toch zo tegen houdt om je potentie te leven.
  Als jong grietje van twee jaar oud zit je geknield bij het bloemenveld en huil je diepe tranen. De tranen die je nooit kon huilen want er werd niet over gesproken dat je zusje er niet meer was. Hooguit in de vorm dat alle hoop op jou gevestigd was. Hoe moest je dat verloren leven goedmaken? Met dit deel van jou is ook je levenslust mee gegaan, de wil om er iets van te maken, om te stralen in j
  óuw eigen kracht.
  Maanden later vertel je me dat je toch je eigen bedrijf bent begonnen en het al begint te lopen.


  Waarom bij mij?

  Vanuit mijn lange ervaring in het werken op zielsniveau en met het energetisch veld (o.a. in opstellingen), is het Sjamanistisch werken een logisch gevolg voor mij. Zowel in het systemisch werk als in een Soul Retrieval zien we dat we delen van onszelf hebben afgesplitst omdat de schrik of pijn te groot was. Dat deel met zoveel waardevolle kwaliteiten weer terug mogen brengen bij de gezonde volwassene voelt als een grote eer en rijkdom.
  Ik was altijd al in verbinding met de natuur en haar wezens.  Daar maak ik nu gericht gebruik van. De spirits staan klaar om ons te helpen vanuit de eenheid die we zijn. Ik heb een open geest, sta makkelijk in verbinding met jou en weet een veilige bedding voor jouw heling te creeren.


  SJAMANISTISCHE CEREMONIES:
  Kijk in de agenda voor Sjamanistische groepsceremonies.
  28 juni 2020: Loslaten en Eren
  18 juli 2020: Stap in het Nieuwe

  soul retrievalsoul retrievalsoul retrievalsoul retrievalsoul retrievalsoul retrieval