COACHING
BUREAU
  Algemeen Diensten Werkwijze Agenda Contact
I N Z I C H T

 

Werkwijze:

 • Links

 • Tarieven

 • Technieken

 • Kennismaken

 • Ethische gedragscodes
 • TECHNIEKEN

  Mijn manier van werken wordt vaak als spot-on en indringend ervaren. Met liefde, geduld en volle aandacht. Ik raak diepere lagen aan waar vaak een sleutel ligt. Als we verder willen komen is het werken aan de oppervlakte vaak symptoombestrijding. Onder de meeste onbalans ligt een dieper gelegen oorzaak. Hiernaar durven kijken maakt ons open voor heling. En op jouw tempo, zodat ook je ziel kan volgen. Ik geef samen met de Spirits een veilige bedding voor jouw onderzoek.

  Zie ook de Referenties.

  Het "systemisch kijken" is een rode draad door alle trajecten. Elk goeddraaiend systeem heeft een balans in geven en nemen, heeft een gerespecteerde hiŰrarchie en daar is voor iedereen een goede plek.

  Het Sjamanisme geeft ons de spirituele ruimte om op diepere lagen te werken en dit te verankeren. Door onze heling met hulp van de Spirits, krachtdieren en spirithelpers te realiseren zijn we verbonden met onze eigen natuur, waardoor we ons weer heel voelen. Soul Retrieval, Extractie en Animal Retrieval zijn technieken die ik toepas is een Sajmanistische sessie.

  In een Sjamanistsiche ademsessie open ik ook een heilig helend veld waardoor het ademwerk een diepere dimensie krijgt. De specifieke ademhaling brengt je bij onbewuste inzichten en oplossingen.

  Via ervaringsoefeningen, opstellingen en gesprekken komen we zo tot de kern.

  Een techniek waar ik ook vaak mee werk is de imaginatietechniek. Je eigen beeldenwereld zegt veel over je bewuste, maar zeker ook onbewuste drijfveren. Het is een krachtige methode, omdat de beelden uit jouw kern afkomstig zijn.

  EFT (emotional Freedom Technique) vormt soms ook een waardevolle aanvulling omdat deze direkt op de blokkades in het energielichaam werkt. Soms verdwijnen klachten als sneeuw voor de zon, alleen door het kloppen op meridianen.

  Vaak is de keuze van de techniek intu´tief bepaald, passend bij de vraag op dat moment. Soms maak ik een mengeling van diverse aspecten. Bij een specifieke vraag passen we uiteraard de techniek toe die gevraagd wordt.